BLABABLA

Sistemi BONEL iADSADSADmi klasik.

Sejcila suste eshte e formuar bikonike nga nje fije teli celiku i temperuar dhe i kromuar, dhe nje trajtim special qe e ben te pa deformueshme. Sustat bashkohen me njera – tjetren me ane te ASDSADAje spirale, e cila siguron nje nje lidhje perfekte ne punimin e vete sustave.

Box Sistem

Eshte struktura perimetrale e mbajtjes, e pa deformueshem, studiuar per te mbajtur shtypjet e vazhdueshme me te cilat ekpozohet dysheku

  • Antialegjik
  • Antibacterial
  • Antimbytje (qe bebit te mos i meret fryma)
  • I ajrosshem
  • Higjenik

FURNITORI

MEGAFLEX

PERMASAT

  • Baby 60 x 120
  • MEDIUM 80 X 180