Entries by Megaflex Dyshek

Per nje gjume te shendetshem

Gjate gjumit trupi jone rigjenerohet totalisht. Gjate fazes se gjumit trupi yne eliminon toksinat. Prodhon hormone e rritjes. Eliminon stresin. Rigjeneron qelizat muskulare. Stimulon sistemin imunitar. Optimizon forcen per te kuptuar dhe memorizuar. Natyrisht qe jane shume faktore te cilet na bejn te pushojme mire. Ku ben pjese aktiviteti fizik i perditshem. Nje ushqim te […]