megaflexdyshek

Panairi Nderkombetar i Mobilerise “Shqiperia 2018”

 

 

 megaflexdyshek

 

Megaflex mer pjese ne: Panairin Nderkombetar te Mobilerise “Shqiperia 2018”

 megaflexdyshek

Per nje gjume te shendetshem

Gjate gjumit trupi jone rigjenerohet totalisht. Gjate fazes se gjumit trupi yne eliminon toksinat. Prodhon hormone e rritjes. Eliminon stresin. Rigjeneron qelizat muskulare. Stimulon sistemin imunitar. Optimizon forcen per te kuptuar dhe memorizuar. Natyrisht qe jane shume faktore te cilet na bejn te pushojme mire. Ku ben pjese aktiviteti fizik i perditshem. Nje ushqim te lehte jo energjik per darke. Te pime nje sasi normale te ujit para se biem per te fjetur. Por elementi i par per te evituar bezdisje ose shqetesime gjate gjumit, nga ato me banal e deri tek ato me te bezdisurit, eshte sigurisht zgjedhja e dyshekut, i jastikeve dhe suporteve me te pershtatshem per karakteristikat tona. Nje dyshek i mire per te garantuar nje aktivitet rigjenerues te pershtatshem duhet te kete:

 

 

  • Te jete mirprites dhe komod, ti pershtatet trupit tone dhe ta mbaje ne te gjitha pozicionet e gjumit
  • Te garantoje nje mbajtje te kalibruar ne funksion te peshes qe trupi jone praktikon kur eshte i shtrire dhe i relaksuar
  • Te thithe dhe te zhduke lageshtine e trupit tone perms ajrosjes
  • Duke na mbrojtur nga i ftohti ne dimer dhe nga vapa ne vere duke krijuar keshtu nje mikro klime ideale
  • Duke mbajtur vendin qe kemi pushuar higjenik dhe duke evituar keshtu microorganizma te rrezikshem per shendetin tone
  • Duke mbajtur te gjitha kualitetet ne jetgjatesi