COPIA RETE!

Zgare dyshe, eshte e perbere nga dy zgara ortopedike ne versionin tek te cilat duke u asembluar ne versionin qe po ju ilustrojme ne imazh mund te realizoni nje krevat dopio.

  • Zgara e siperme eshte e perbere nga telai i hekurit rrigat e harkuara te cilat bejne nje ortopedicitet me te madh
  • Zgara e poshtme eshte  e perbere nga telai i hekurit, rrigat e harkuara te cilat bejne nje ortopedicitet me te madh, kembet te cilat jane te perbera nga nje profil tubolar hekuri, kembet jane te levizeshme hapen dhe mbyllen, sustat te cilat jane te kapura tek telai i zgares dhe tek kembet te cilat bejne te mundur hapjen dhe mbydhjen e kembeve, pervec kesaj bejne te mundur mbajtjen ne eluiliber te kembeve, ne telain ballor te te zgares se levizeshme te poshtme jane te montuara disa pllaka hekuri ku behet e mundur montimi i sirtarit ballor

FURNITORI

METAL FLY

PERMASAT

  • POSHT 80 X 185 & SIPER 80 X 190
  • POSHT 90 X 185 & SIPER 90 X 190