Ne të gjithë e konsiderojmë pjesën tjetër si një nga momentet më të bukura të ditës. Ne e quajmë atë pushim të merituar, ne japim natën e mirë, ju urojmë ëndrrat e arit. Të gjitha punët dhe shpresat tona bien në këtë aktivitet të mrekullueshëm. Dhe bëjmë mirë, sepse gjatë orëve tona të gjumit trupat tanë rigjenerohen në kuptimin e vërtetë të fjalës. Eliminon toksina, stimulon sistemin imunitar, ruan përvojat e ditës, eliminon stresin dhe ndihmon humorin e mirë. Me lijën Springs ajo thekson një faktor të rëndësishëm të pushimit: higjienën. Për shkak se koha e gjumit është e lirë nga kërcënimet e marimangave, baktereve dhe kërpudhave, shkakton alergji dhe astma. Përmes trajtimeve të indeve natyrale ne mund të sigurojmë higjienë të vazhdueshme, të qëndrueshme dhe të qëndrueshme.