Ergonomik linea eshte dedikuar atij qe din se diferencat jane pjese e jona dhe se cdo pjese e trupit tone kontribon ne mireqenien e trupit tone. Koka, shpina, kofshat, kembet, kan nevoja te ndryshme dhe po i respektove eshte hap perpara per nje pushim te kendshem dhe te shendetshem. materialet ergonomik nderveprojne me trupin, rrespektojne peshen, kenaqin format, thjeshtesojne relaksin, kenaqin gjumin, fale materialeve te perdorura dhe sustave te pavarura te cilat funksionojne ne menyre te pavarur me nje shtytje ne propocion te peshes. nga koka tek kembet, cdo pjese e trupit perfiton nga ky sistem auto modelues i cili te ndihmon te leshohesh ne kenaqesine e pushimit te shendetshem. Pa presion dhe me nje kondicion termik i cili garanton me shume higjene per dyshekun.