Të qetësuar mirë, si te ledhatuar nga krahe te ngrote, të dashur, është një kënaqësi ekskluzive. Konfort i nivelit të lartë që vetëm teknologjia mund të arrijë. Është teknologjia e dyshekut të Memory Line. Një pike diamanti në shtëpinë që ka investuar gjithmonë në kërkimet dhe patentat ndërkombëtare. Efekti i marrë nga shkuma viskoelastike është ajo e një përqafimi të ëmbël, i cili e mban trupin si të pezulluar, larg nga forca e gravitetit. Një ndjenjë krejtësisht e kënaqshme e relaksimit për ëndrrat e lehta dhe të buta. Një masazh natyral që rigjenerohet nga lodhja e përditshme, riaktivizon qarkullimin, lejon të pushojë strukturën e trupit. Përveç kësaj, struktura sferike e qelizave të hapura lejon kalimin e ajrit, rregullon lagështinë dhe ruan temperaturën e trupit konstante.