Ne shpenzojmë një të tretën e jetës tonë duke fjetur. Shumë ekspertë flasin për këtë dhe shumë hulumtime kanë treguar se nuk është vetëm çështje e sasisë, por edhe, mbi të gjitha, e cilësisë. Nga cilësia e gjumit varet mirëqenia fizike dhe mendore, me fjalë të tjera shëndeti ynë. Pra, zgjedhja e dyshekut më të përshtatshëm për ne është e rëndësishme. Dhe gjetja e asaj që i përshtatet më mirë nevojave tona është një dhuratë e çmuar dhe një investim që jep rezultatet e saj sot dhe me kalimin e kohës.