Jastiket me Fibra jane modelet me klasik te cilat mund te gjenden ne katalogun tone. gjithsesi thjeshtesia nuk paragjykon pjesen tjeter te produkteve. Ne jemi gjithmone ne kerkim per me te miren, duke sjelle konsumatorit jastike te nje cilesie te larte, mbushja me fibra poliester dhe kellefi me pambuk 100%