megaflexdyshek

Memory Foam

Shkuma viskoelastike Memory Foam shpërndan peshën trupore në mënyrë homogjene, duke reduktuar presionin dhe duke i dhënë një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin, duke e lënë strukturën e kockave të pushuar. Gjithashtu rregullon lagështinë dhe mban temperaturën e trupit konstante.