fbpx
Back to top
Share

Ja përse vuajmë nga dhimbjet e qafës

Ja përse vuajmë nga dhimbjet e qafës, të shtyllës kurizore, të legenit dhe të gjunjëve.
Natë pas nate akumulojme tension në këto pjesë të trupit, aq të rëndësishme në funksion të elasticitetit te levizshmërisë në përditshmërinë tonë, mund të inflamohen nga qarkullimi jo i duhur i gjakut, dhe si rrjedhojë do të kemi dhimbje të tyre.

Shumë prej këtyre problemeve mund të zgjasin në kohë dhe të bëhen kronike në rast se nuk merrni masa për një dyshek cilësor që mund ti përshtatet trupit tuaj dhe një jastëk gjithashtu të përshtatshëm për formën e qafës.

Permiresimet do ti ndjeni qe ne ditet e para ????

MEGAFLEX DYSHEK

Post a comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *