fbpx
Back to top
Share
In stock

MOTEL

Motel eshte nje sistem i ideuar shume praktik, per strukturave akomoduese, si hotel, b&b, bujtin, motel, spital, etj.

Sistemi Motel është një inovacion shumë praktik i projektuar për strukturat akomoduese si hotele, b&b, bujtinat, motelet, spitale, dhe më shumë.

Ky sistem ofron një përdorim të plotë si një krevat i zakonshëm, ku gjatë përdorimit ulëset në pozicionin horizontal me një stabilitet maksimal. Në krahun tjetër, sistemi është i pajisur me një këmbë të dyfishtë, e cila hapet kur sistemi Motel duhet të përdoret.

Motel është një sistem i lëvizshëm, i cili në momentin e mos përdorimit ngrihet/paloset në pozicionin vertikal, duke kryer një lëvizje prej 90 gradësh për ngritje. Këmbët gjithashtu janë të lëvizshme dhe në momentin e ngritjes/palosjes së sistemit Motel ofrojnë mundësinë për të mbyllur plotësisht këmbët, duke ju dhënë mundësinë për të kursyer hapësirën në dhomë.

Në pjesën e lëvizjes, sistemi Motel ka një mekanizëm që bllokon sistemin nga një pozicion në tjetrin, duke siguruar stabilitetin dhe sigurinë gjatë përdorimit.

Baza e sistemit Motel është shumë rezistente dhe kryen disa funksione. Ajo mban sistem në pozicionin vertical dhe është e pajisur me 4 rrota për të mundësuar transportimin nga një ambient në tjetrin. Po ashtu, baza kryen edhe funksionin e këmbës tjetër për të përdorur sistemin si një krevat me funksionalitet të plotë dhe shumë komod.

Sistemi Motel gjithashtu ka një shufer të harkuar në bazën e sistemit me rrotë, i cili përdoret për të siguruar ekuilibër për dyshekun dhe lëvizjen e sistemit nga një ambient në tjetrin.

Drejtimet e dimensioneve: 80 x 190 cm. Ky sistem Motel ju ofron një zgjidhje të shkëlqyeshme për hapsirat e kufizuara, duke ju mundësuar të përfitoni nga një krevat i shtrirë për përdorim të përditshëm, dhe në të njëjtën kohë të lironi hapësirën kur nuk është në përdorim.

 

Permasa: 80 X 190

There are no reviews yet.

Be the first to review “MOTEL”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *