fbpx
Back to top
Share
In stock

SHERLOC

Sistemi i ruajtjes së hapësirës Sherloc është një zgare ortopedike inovative e projektuar për…

Sistemi i ruajtjes së hapësirës Sherloc është një zgare ortopedike inovative e projektuar për të ofruar një zgjidhje të shkëlqyeshme për ruajtjen e hapsirës dhe përdorimin e saj të përditshëm ose sipas nevojës. Kjo zgare ka një dizajn unik që lejon hapjen dhe mbylljen e saj në mënyrë të ngjashme me dyer të një dollapi, duke e bërë të përshtatshme për të qenë e përdorur si një entitet i veçantë ose si pjesë e një dollapi.

Profili i zgares është i ndërtuar me një profil prej 4x3cm, ku në qendër gjendet një profil hekuri për të garantuar forca shtesë dhe stabilitet. Rrigat janë të vendosura në pjesë sipas formës së zgares dhe janë të përbëra nga një material multistrat Ahu, i cili ofron një elasticitet të shkëlqyeshëm dhe mbështetje të duhur për trupin.

Për të siguruar që rrigat të jenë të qëndrueshme dhe të sigurta, ato janë të fiksuar në telain e profilit të hekurit të zgares në disa kanale të mbështjella me guaina plastike. Këto guaina jo vetëm që sigurojnë rrigat, por gjithashtu ndihmojnë në eliminimin e zhurmave të mundshme gjatë përdorimit të zgares.

Karakteristika e veçantë e kësaj zgare është këmba unike që shtrihet në të gjithë gjatësinë e zgares. Kjo këmbë është e paloshme në pjesën e brendshme të zgares në momentin e mbylljes së saj, duke minimizuar hapësirat e mundshme në kapak. Në momentin e hapjes, këmba hapet jashtë dhe zbret poshtë në mënyrë manuale, duke mbajtur zgaren në nivel gjatë përdorimit.

Për të siguruar që dyshekut të qëndrojë në ekuilibër dhe të mos lëvizë gjatë përdorimit, zgara është e pajisur me dy litare. Këta litare sigurojnë që dyshekut të qëndrojë në vend në mënyrë të qëndrueshme dhe të sigurt.

Pjesa e levizjes së zgares sigurohet nga një sistem menteshash jashtëzakonisht të forta dhe pistonat që bëjnë përdorimin e sistemit të lehtë. Ky sistem garanton hapjen dhe mbylljen e zgares me lehtësi dhe siguri, duke ofruar një eksperiencë të përdorimit të përsosur dhe të sigurt.

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHERLOC”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *