fbpx
Back to top
Share

Teknologjite

Materialet_Lateks-min

LATEKS

Latice NATYROR 100% është nxjerrë nga bimët e Hevea. Përveç kësaj për të qenë miqësore me mjedisin, ky lloj materiali i papërpunuar garanton një numër karakteristikash të rëndësishme. Vepra e tij lejon prodhimin e një materiali veçanërisht elastik, dhe në sajë të mijëra mikro-qelizave ajo është e përbërë, ajo është gjithashtu shumë breathable dhe joallergenic. Struktura është gjithashtu veçanërisht modeluese dhe ergonomike pasi që përbëhet nga një diferencim i zonave mbështetëse, të cilat janë modeluar në trup në mënyrë të balancuar dhe shumë të rehatshme.

PULSE

Shkumë PULSE është një shkumë latex, e përbërë nga elementë që kanë forcë të lartë elastik. Kjo shkumë prej latex, në sajë të vetive të shkëlqyera të ventilimit të strukturës së saj, ofron një mikroklimë të përkryer të balancuar dhe kontroll të optimizuar të lagështisë.

BREEZE STANDARD

Sistemi BREEZE STANDARD është një shkumë poliuretani i zgjeruar me breathability të lartë. Forma e hapur celulare lejon kalimin e ajrit dhe një shpërndarje të shpejtë të lagështirës. Për më tepër, në sajë të vetive të forta të saj, është e garantuar një qëndrueshmëri më e gjatë dhe inderformability e strukturës.

BREEEZE MEMORY

Sistemi BREEZE MEMORY është një shkumë poliuretani shkumë, karakteristikë kryesore e së cilës është fryma e lartë. Forma e hapur celulare lejon kalimin e ajrit dhe një shpërndarje të shpejtë të lagështirës. Për më tepër, ky lloj i strukturës ka veçantinë e sistemit të “kujtesës”, duke e lejuar atë që të shpërndajë peshën trupore në mënyrë uniforme.

MECMEMORY

Shkumë poliuretane, viskoelastike që bën të mundur shpërndarjen e peshës në mënyrë homogjene, duke reduktuar presionin dhe duke dhuruar një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut dhe mundëson shplodhjen e strukturës kockore. Gjithashtu optimizon lagështinë dhe mban konstant temperaturen trupore.

MECFOAM

Shkuma viskoelastike MEMORYMEC shpërndan peshën trupore në mënyrë homogjene, duke reduktuar presionin dhe duke i dhënë një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin, duke e lënë strukturën e kockave të pushuar. Gjithashtu rregullon lagështinë dhe mban temperaturën e trupit konstante.

SUSTA TE PAVARURA

Shumë prej dyshekëve tanë përdorin një sistem pranveror që quhet INDEPENDENT. Veçantia e tyre konsiston në mbylljen e një qese që u lejon atyre të veprojnë në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri duke mbështetur butësisht trupin dhe duke iu përshtatur secilës lëvizje. Kur ne relaksohemi në një dyshek të pavarur, ata tentojnë të ulin vetëm burimet që marrin presion pa i shtypur të tjerët. Pranvera është bërë nga burime me tendosje të ndryshme për të përmbushur ngarkesat e ndryshme. Set i burimeve në SEVEN ZONE përgjigjet me një shtytje peshë-peshë, duke lejuar dyshek të ndjekin sinuousness natyrore të trupit. Krahët, shpinat dhe krahët mbështeten në mënyrë të ekuilibruar dhe nuk i nënshtrohen presioneve jonormale që mund të ndikojnë në qarkullimin e gjakut.

SUSTA TE THJESHTA

Disa nga dysheket tane perdorin sistemin Bonnel , qe eshte sistemi klasik i sustave . Ideale per ata qe preferojne traditen , por me nje ndryshim thelbesor teknologjik. Kjo lloj strukture garanton ajrosje te larte. Cdo suste ka forme bikonike e formuar  nga nje fije celiku e temperuar  e fosfatizuar dhe ka nje trajtim special qe e ben te pa deformueshme. Sustat lidhen me ane te nje spirale, qe garanton nje lidhje perfekte dhe nje punim te qendrueshme te sustave. Perfitimet nga sustave bonel jan te garantura nga numri  madh I sustave qe lejojne nje shperndarje me te mire te peshes se trupit ne nje numer te larte pikash mbeshtetjeje. Per kete arsye vehen ne perdorim dy tipologji grupesh: 400 susta dhe 700 susta . Edhe per sistemin e sustave Bonel perdoret sistemi Box, me qarte nje strukture perimetrale mbeshtetjeje e pa deformnueshme .