fbpx
Back to top
Share

DYSHEKE LATEX

Visualizzazione di 1-6 di 7 risultati

DYSHEKE LATEX
Sot dysheku nuk është më thjesht vendi ku shkojmë të flemë. Por një mjet i vërtetë për bukurinë dhe kujdesin që na lejon të parandalojmë shumë nga sëmundjet më të zakonshme, si artrozimi i mesit dhe qafës së mitrës, pamjaftueshmëria venoze, varikoza, gërhitja dhe e fundit por jo më pak celuliti. Linja Lattex është një linjë e dyshekëve të dedikuar për ata që duan të kujdesen për veten e tyre, të cilët e dinë se bukuria është gjithashtu shëndet. Produkti natyral, i marrë nga mesi i pemes e HEVEA BRASILIENS, latex ka shumë aftesi që e bëjnë atë një material të çmuar për të bërë dyshekë dhe jastëkë. Elasticiteti, i ajrosshem, anallergjik dhe antimagnetizmi janë të gjitha tiparet që kontribuojnë në një pushim të relaksuar dhe të shëndetshëm.