fbpx
Back to top
Share

DYSHEKE ME SUSTA BONEL

Visualizzazione di 1-6 di 9 risultati

DYSHEKE ME SUSTA BONNEL / SISTEMI TRADICIONAL
Të gjithë e konsiderojmë pushimin si një nga momentet më të mira të ditës. Ne e quajmë një pushim të merituar, themi natën e mirë, urojmë ëndrra të ëmbla. Të gjitha përpjekjet dhe shpresat tona bien në këtë aktivitet të mrekullueshëm. Dhe ne bëjmë mirë, sepse gjatë orëve të gjumit trupi ynë rigjenerohet në kuptimin e vërtetë të fjalës. Eliminon toksinat, stimulon sistemin imunitar, memorizon përvojat e ditës, eliminon stresin dhe ndihmon një humor të mirë. Me linjën Springs, thekson një faktor të rëndësishëm të pushimit: higjenën. Kështu që momenti i gjumit të jetë i lirë nga kërcënimet e marimangave, baktereve dhe kërpudhave, shkaqeve të alergjive dhe astmës. Përmes trajtimeve natyrale të pëlhurave ne mund të garantojmë higjienë të vazhdueshme me një efekt të qëndrueshëm.