fbpx
Back to top
Share

DYSHEK SPITALI

Visualizzazione di 2 risultati

DYSHEK SPITALI
Kompania jone, me linjen e re PRESIDIO LINE, ka pasuruar më tej gamën e produkteve me regjistrimin në Ministrinë e Shëndetësisë të pajisjeve mjekësore në Klasën I, CE të shënuar në përputhje me Direktivën 93/42 / EC dhe ndryshimet pasuese. Projektimi dhe ndërtimi i dyshekëve si pajisje mjekësore përputhen me parimet rigoroze të sigurisë të rregulluara nga rregulloret evropiane dhe janë gjithmonë në përputhje me progresin e vazhdueshëm teknologjik të njohur në treg.