fbpx
Back to top
Share

DYSHEKE MEMORY FOAM

Visualizzazione di 1-6 di 9 risultati

DYSHEKE MEMORY FOAM
Pushimi mirë, sikur të jetë i perkedhelur nga krahët e ngrohtë dhe të dashur, është një kënaqësi ekskluzive. Një komoditet i nivelit më të lartë që vetëm teknologjia mund të arrijë. Eshtë teknologjia e dyshekëve Memory Line. Një majë shtize në shtëpinë e tone që gjithmonë ka investuar në kërkime dhe patenta ndërkombëtare. Efekti i marrë nga shkuma viskoelastike është ai i një përqafimi të butë, i cili mbështet trupin, si të jetë i pezulluar, larg presionit të gravitetit. Një ndjenjë relaksimi totalisht e kënaqshme, për ëndrrat e buta dhe të lehta. Një masazh natyral që rigjenerohet nga lodhja e përditshme, riaktivizon qarkullimin, lejon që struktura e kockave të pushojë. Përveç kësaj, struktura sferike e qelizave të hapura lejon kalimin e ajrit, rregullon lagështinë dhe mban konstante temperaturën e trupit.