fbpx
Back to top
Share

DYSHEK HOTEL

Visualizzazione di 4 risultati

DYSHEK HOTEL
Të qëndroni në formë me një trup dhe mendje të tonifikuar? Ndaloni të ëndërroni. Gjumi është ushtrimi më i mirë për një ekuilibër të mirë midis mendjes dhe trupit. Në të vërtetë, është një ritual që përmirëson jetën tonë ditë pas dite. Gjë që na bën më të qetë, më të këndshëm, më të kënaqur. Kjo linjë karakterizohet nga sistemi tradicional i sustave që garanton një mbështetje të qëndrueshme, të besueshme dhe të heshtur për ta bërë pjesën tjetër të rehatshme dhe të këndshme me kalimin e viteve. Në fakt, këto janë dyshekë të fortë të bëra për të zgjatur me kalimin e kohës pa rrezikun e deformimit. Të gjithë artikujt në këtë linjë kanë miratim të rregullt të lëshuar nga Ministria e Brendshme. Te gjithe dysheket e linjes kundra zjarrit jane te certifikuar dhe testuar nga Ministria e Brendeshme Italiane