fbpx
Back to top
Share

DYSHEKE ME SUSTA TE PAVARURA

Visualizzazione di 1-6 di 11 risultati

DYSHEKE ME SUSTA TE PAVARURA / ERGONOMIK LINEA
Linja ergonomike është linja kushtuar atyre që e dinë se ndryshimet janë pjesë e jona dhe se çdo pjesë e trupit tonë kontribuon në mirëqenien e personit tonë. Koka, këmbët, këmbët, shpina kanë nevoja të ndryshme dhe respektimi i tyre është hapi i parë drejt një pushimi vërtet të këndshëm dhe të shëndetshëm. Dyshekët ergonomik bashkëveprojnë me trupin, respektojnë peshën e tij, mbështesin format, lehtësojnë relaksimin, kënaqin gjumin, falë materialeve të përdorura dhe një sistemi burimesh të mbyllura në mënyrë të pavarur që veprojnë në mënyrë progresive dhe të pavarur me një shtytje proporcionale me peshën. Nga koka te këmbët, çdo pjesë e trupit përfiton nga ky sistem i vetë-modelimit që e ndihmon atë të kënaqet në kënaqësinë e pushimit të shëndetshëm. Pa presion dhe me një gjendje termike optimale që garanton edhe higjienë më të madhe të dyshekut.