CILESI

Produkte origjinale te cilet kane të përfshirë disa elementë së bashku, duke filluar nga origjina e produktit, ku produktet tona janë me një standarti CE  të përfshira dhe certifikatat ISO.

PAGESE ME KESTE

Kompania Megaflex ju bën të mundur me anë të partënerëve të saj, financimin tuaj të blerjes me këste

ANTIBAKTERIAL

Produkte të realizuara me mbushje antialergjike, me mosperdorim të alkolit, ngjyrosës, konservues dhe nikel. Produkte te cilet zvogëlojne në minimum rrezikun e alergjisë

TRANSPORT FALAS

Kompania Megaflex mundëson trasportin falas të produkteve voluminoze të sajë në të gjithë teritorin e Shqipërisë

PRODUKTET TONA

Per nje gjume te rehatshem

Nje dyshek I mire per te garantuar nje aktivitet rigjenerues te pershtatshem duhet te kete:

 • Te jete mirprites dhe komod, ti pershtatet trupit tone dhe ta mbaje ne te gjitha pozicionet e gjumit
 • Te garantoje nje mbajtje te kalibruar ne funksion te peshes qe trupi jone praktikon kur eshte I shtrire dhe I rilaksuar
 • Te thithe dhe te zhduke lageshtine e trupit tone perms ajrosjes
 • Duke na mbrojtur nga ftohti ne dimer dhe nga vapa ne vere duke krijuar keshtu nje mikro klime ideale
 • Duke mbajtur vendin qe kemi pushuar higjenik dhe duke evituar keshtu microorganizma te rrezikshem per shendetin tone
 • Duke mbatur te gjitha kualitetet ne jetgjatesi

Rreth Nesh

Eshte nje rrugetim I gjate, nje rrugetim sa i bukur dhe i veshtire, i mbushur plot me arritje, sfida por edhe ulje ngritje te cilat me kalimin e viteve dhe rritjen e ekperiences ben qe te jemi suksesshem ne punen tone. Jemi te bindur per kete, kjo jo si pasoj e investimeve qe vijne e shtohen ne vite, me produkte origjinale, me shumellojshmeri, unike ne treg.

Arritja jone me e madhe eshte klienti, ato vijn e shtohen dita dites. Bashkepunimi me klientin na ka bere qe te plotesojme kerkesat e tyre dhe te permiresojme problematikat qe dalin, te jemi gjith kohes koherent me kerkesat e tregut, te shpejte ne dorezimin e porosive,  luftojme shum qe te rrespektojme gjithmon shprehjen Klienti ka gjithmone te drejte

 • REAL DHE TE VERTETE

  E filojmë me këtë karakteristikë tonën për shkak të vërtetësisë produkteve që ne importojmë nga ITALIA, kjo na bën të jemi të vëmëndshëm për të vënë gjithë disponibilitetin tonë me fakte duke këmbëngulur tek origjina e produkteve MADE IN ITALI

 • PROFESIONIST

  Eksperienca shumë vjecare e cila ka fillesën që nga viti 1998, me produkte cilësore që ne importojmë nga fabrikat më në zë në ITALI, shkëmbimit të eksperiencave, shpjegimit të produkteve sipas kërkesave jo vetëm financiare por edhe shëndetsore. Këtë ekperiencë ta mundëson puna e gjatë dhe e pa lodhur me profesionistë Italianë të fushës

 • KONKURENT NE TREG

  Për shkak se ne jemi një vënd i varfët nuk do të thotë se ne nuk vleresojmë cilësinë, kështu bashkëpunimi me më të mirët na bën që dhe duke dhënë informacionin e duhur të konkurojmë denjësisht. Firmat tona me produktet e tyre të shumë llojshme na japin mundësinë të gjejmë veten të gjitha shtresat e popullsisë. Si në cmim ashtu edhe në cilësi dhe një konkurencë të ndershme.

 • DISTRIBUTOR EKSKLUZIV

  Megaflex ka ekskluzivitetin e shpërndarjes për firmat që importon nga Italia, për të gjithë shqipërinë, ka të drejtë të shesi direkt me cmimet e fabrikës, do të thotë se është një lloj sikur ju të blini në Itali duke kursyer trasportin dhe kohën tuaj.

————————————————————   PARTNERET TANE   ————————————————————

——— PARTNERET TANE  ———

© Copyright - Megaflex 2019 / Created with Care by www.famatech.al