fbpx
Back to top
Share
In stock

AUGUSTUS

Dysheku Augustus i linjes Imperator, me susta te pavarura te teknologjise me inovative ne treg. Cilesia JASHTEZAKONCME ***

I gjithë Koleksioni IMPEATOR ka një pëlhurë ekskluzive viskoze në 3 ngjyra të ndryshme me ZEOLITE®, një teknologji e veprimit të trefishtë që përdor mikroporozitetin e mineraleve vullkanike për të tërhequr, bllokuar dhe degraduar të gjitha aromat me origjinë bakteriale dhe mjedisore.

Dysheku Augustus i linjes Imperator, me susta te pavarura te teknologjise me inovative ne treg. Cilesia JASHTEZAKONCME ***

I gjithë Koleksioni IMPEATOR ka një pëlhurë ekskluzive viskoze në 3 ngjyra të ndryshme me ZEOLITE®, një teknologji e veprimit të trefishtë që përdor mikroporozitetin e mineraleve vullkanike për të tërhequr, bllokuar dhe degraduar të gjitha aromat me origjinë bakteriale dhe mjedisore.

Teknika e aplikimit të ZEOLITE® është inovative dhe unike sepse rigjenerohet me një ekspozim të thjeshtë ndaj rrezeve të diellit. Aftësia për të eleminuar aromat deri në 97% është e çertifikuar me provën ISO 17299-3 N ° 47316. Mineralet e përdorura janë hipoalergjike dhe për këtë arsye janë të sigurta në kontakt me lëkurën. Trajtimi me ZEOLITE® është natyral dhe nuk përmban biocid, është rezistent ndaj larjes dhe nuk ndryshon butësinë dhe frymëmarrjen e rrobave.

Sipërfaqja përbëhet nga fibra të buta që rrjedhin nga tuli i drurit, të afta për të thithur dhe eliminuar tepërt e njerëzimit dhe djersës së lëshuar nga trupi. Me këtë pëlhurë natyrore dhe inovative, produkti juaj i përfunduar (dyshek, mbulesë dysheku ose jastëku) do të jetë gjithmonë i freskët dhe higjenik.

BREEZE MEMORY: shkumë poliuterani, karakteristika kryesore e të cilit është ajrosja e saj të lartë. Struktura qelizore e hapur lejon ajrin të kalojë nëpër te  dhe një avullimit të shpejtë të lagështisë. Gjithashtu kjo lloj strukture ka dallimin e “Sistemit Memory”, e cila lejon shpërndarjen e peshës në mënyrë të barabartë.

Dysheku Augustus eshte ideuar me pese shtresa te sustave te pavarura, te cilat nje shtrese me susta te pavarura jane Mini Pocket dhe kater shtresa te tjera te vendosura siper njera tjetres ne menyre te rregullt dhe te ndara nga njera tjetra per funksionim te vecante jane te sistemit Super Micro Pocket, te perse sistemet ne nderveprim me njeri-tjetrin ju ofrojne nje ergonomi te jashtezakonshme.

7 ZONAT E PAVARURA
Për gjumë të shëndetshëm, është e rëndësishme që dysheku të mbështesë peshën e trupit në një mënyrë të ekuilibruar. Dyshekët tanë respektojnë kthesat natyrore të trupit dhe shtyllës kurrizore, qoftë duke fjetur në krah ose duke fjetur në shpinë. Dyshekët tanë nuk e lënë pas dore këtë aspekt. Mbeshtetja e diferencuar 7-ZONA lejon mbështetje më uniforme të shpinës dhe kolones vertebrare sepse në zonat e dyshekut ku ka shtypje më të madh, për shkak të shpërndarjes së pabarabartë të peshës trupore, ekziston një ngritje më e lartë. Dysheku më i përshtatshëm për pjesën e pasme është ai ergonomik. Këmbët, shpina dhe krahët mbështeten në një mënyrë të ekuilibruar dhe nuk u nënshtrohen presioneve anormale që mund të ndikojnë në qarkullimin e gjakut. Fillimisht, ngritja e diferencuar është e padukshme. Ka më shumë të ngjarë që përfitimi i mbeshtetjes me zona të diferencuara të fitohet me kalimin e kohës, veçanërisht në rendimentin e dyshekut i cili do të tentojë të rezistojë më shumë në qendër sesa dyshekët e tjerë, duke vonuar mos-deformimin.

Struktura: Eshte e perbere nga dy bërthama me zona të diferencuar të shperndarjes se peshes trupore
Sustat e pavarura: 9000 elementë të pavarur me teknologji Super Micro Pocket + Mini Pocket
Shkumë: Shkumë uji me dendësi të lartë BREEZE
Filter: Poliester 100%
Mbushja: Fibër e patentuar, Fibre Wave e shoqëruar me liri dhe mëndafsh
Pëlhurë e dyshekut pjesa e siperme: 100% Jacquard viskoze me ZEOLITE®Top
Top: I punuar me sistemin kapitone pa perdorur kolla te ndryshme
Fasho anësore dhe doreza: Punim artizanal

Lartesia 32cm

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUGUSTUS”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *