fbpx
Back to top
Share
In stock

CAESAR

Dysheku Caesar i linjes Imperator, me susta te pavarura te teknologjise me inovative ne treg. Cilesia SUPERIORE **

I gjithë Koleksioni IMPEATOR ka një pëlhurë ekskluzive viskoze në 3 ngjyra të ndryshme me ZEOLITE®, një teknologji e veprimit të trefishtë që përdor mikroporozitetin e mineraleve vullkanike për të tërhequr, bllokuar dhe degraduar të gjitha aromat me origjinë bakteriale dhe mjedisore.

Dysheku Caesar i linjes Imperator, me susta te pavarura te teknologjise me inovative ne treg. Cilesia SUPERIORE **

I gjithë Koleksioni IMPEATOR ka një pëlhurë ekskluzive viskoze në 3 ngjyra të ndryshme me ZEOLITE®, një teknologji e veprimit të trefishtë që përdor mikroporozitetin e mineraleve vullkanike për të tërhequr, bllokuar dhe degraduar të gjitha aromat me origjinë bakteriale dhe mjedisore.

Teknika e aplikimit të ZEOLITE® është inovative dhe unike sepse rigjenerohet me një ekspozim të thjeshtë ndaj rrezeve të diellit. Aftësia për të eleminuar aromat deri në 97% është e çertifikuar me provën ISO 17299-3 N ° 47316. Mineralet e përdorura janë hipoalergjike dhe për këtë arsye janë të sigurta në kontakt me lëkurën. Trajtimi me ZEOLITE® është natyral dhe nuk përmban biocid, është rezistent ndaj larjes dhe nuk ndryshon butësinë dhe frymëmarrjen e rrobave.

Sipërfaqja përbëhet nga fibra të buta që rrjedhin nga tuli i drurit, të afta për të thithur dhe eliminuar tepërt e njerëzimit dhe djersës së lëshuar nga trupi. Me këtë pëlhurë natyrore dhe inovative, produkti juaj i përfunduar (dyshek, mbulesë dysheku ose jastëku) do të jetë gjithmonë i freskët dhe higjenik.

BREEZE MEMORY: shkumë poliuterani, karakteristika kryesore e të cilit është ajrosja e saj të lartë. Struktura qelizore e hapur lejon ajrin të kalojë nëpër te  dhe një avullimit të shpejtë të lagështisë. Gjithashtu kjo lloj strukture ka dallimin e “Sistemit Memory”, e cila lejon shpërndarjen e peshës në mënyrë të barabartë.

Dysheku Caesar eshte ideura qe ne formen e tije kete nje shtrese te dyte ne siperfaqen e dyshekut, kjo shtrese ndihmon per ti dhene dyshekut nje butesi me te madhe dhe nje rezistence me te gjate ne konsumim. Shtresa e dyte e cila gjendet ne siperfaqe te dyshekut Caesar eshte e perbera nga Mikro susta te pavarura me nje numer shume te madh.

7 ZONAT E PAVARURA
Për gjumë të shëndetshëm, është e rëndësishme që dysheku të mbështesë peshën e trupit në një mënyrë të ekuilibruar. Dyshekët tanë respektojnë kthesat natyrore të trupit dhe shtyllës kurrizore, qoftë duke fjetur në krah ose duke fjetur në shpinë. Dyshekët tanë nuk e lënë pas dore këtë aspekt. Mbeshtetja e diferencuar 7-ZONA lejon mbështetje më uniforme të shpinës dhe kolones vertebrare sepse në zonat e dyshekut ku ka shtypje më të madh, për shkak të shpërndarjes së pabarabartë të peshës trupore, ekziston një ngritje më e lartë. Dysheku më i përshtatshëm për pjesën e pasme është ai ergonomik. Këmbët, shpina dhe krahët mbështeten në një mënyrë të ekuilibruar dhe nuk u nënshtrohen presioneve anormale që mund të ndikojnë në qarkullimin e gjakut. Fillimisht, ngritja e diferencuar është e padukshme. Ka më shumë të ngjarë që përfitimi i mbeshtetjes me zona të diferencuara të fitohet me kalimin e kohës, veçanërisht në rendimentin e dyshekut i cili do të tentojë të rezistojë më shumë në qendër sesa dyshekët e tjerë, duke vonuar mos-deformimin.

Struktura: Eshte e perbere nga dy bërthama me zona të diferencuar të shperndarjes se peshes trupore
Sustat e pavarura: 4.330 elementë të pavarur me teknologji Super Micro Pocket + Mini Pocket
Shkumë: Shkumë uji me dendësi të lartë BREEZE
Filter: Poliester 100%
Mbushja: Fibër e patentuar, Fibre Wave e shoqëruar me liri dhe mëndafsh
Pëlhurë e dyshekut pjesa e siperme: 100% Jacquard viskoze me ZEOLITE®Top
Pëlhurë bazë: 3D që merr frymë
Fasho anësore dhe doreza: Punim artizanal

Lartesia 32cm

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAESAR”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *