fbpx
Back to top
Share

Cfarë nuk duhet bërë

Nuk duhet të lini mbështjellësen e plastikës së dyshekut tek dysheku i ri.

Në rast të shpërnguljes nga shtëpia,  duhet të siguroheni që njerëzit që do ta transportojnë mos ta palosin, të mos i sforcojnë dyshekët dhe mos kërkoni kurrë ta sforconi duke e vendosur në një bagazh të makinës ose sipër makinës ku dysheku nuk qëndron lirshëm.

Nëse keni një batanie me korent përdoret vetëm duke lexuar instruksionet e prodhuesit.

Mos lejo fëmijët të kërcejnë mbi dyshekë, mund ta prishin.

Mos përdor kurrë një dyshek në një mbështetje (suste,krevat ortopedik ose rete) jo të përshtatëshme, kjo do të shkurtojë jetëgjatësinë e dyshekut.

Mos e lagni dyshekun, në raste incidenti, duhet të merni menjeherë masat për të evituar që uji ose lëngjet e tjera të penetrojnë në mbushjet e dyshekut.

Në qoftë se dysheku bëhet pis seriozisht, përshembull në raste sëmundje, këshillohet ta ndërroni dyshekun.

Mos përdorni  avullues ose  sterilizues me avull. Kjo lloj mirmbajtje e shton lagështirën dhe nuk e zgjidh problemin e baktereve.

Evitoni apsolutisht përdorimin e tretësve, tharëse flokesh ose hekur për hekurosjeje.

MEGAFLEX DYSHEK

Post a comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *