fbpx
Back to top
Share

Cfarë të bëjmë

Kur zgjohemi në mëngjes, duhet të heqim mbulesat për të lënë kravatin të ajroset. Trupi i njeriut natën lëshon 1/3 e një litri të lagështisë dhe dysheku duhet të thahet dhe të mari ajër për të pakten 20 min përpara se të rregullohet.

Është e nevojshme përdorimi i këllëfit të dyshekut për të evituar njolla, mbajnë dyshekun të paster dhe mund të hiqen në mënyrë që të lahen kur është e nevojshme.

Për fëmijet më të vegjël dhe për personat me probleme shëndetësore është mir të vendosim një këllëf dysheku mbrojtes nga lëngjet.

Kur dysheku është i ri ose prej shum kohësh i pa përdorur, është normë e mir të lihet disa orë i zbuluar.

Dysheku duhet përdorur apsolutisht në nje mbështetje  (suste,krevat ortopedik ose rete) të ajrosur të cilat lejojnë avullimin e lagështisë trupore.

Për modelet sfoderabile rekomandohet larja e riveshjeve ekskluzivisht në bazë të mënyrës së treguar në etiketë.

Për të hequr pluhurin nga dysheku duhet pastruar me delikatesë ose duhet një fshesë korenti me fuqi të vogël.

MEGAFLEX DYSHEK

Post a comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *