fbpx
Back to top
Share

Shlodhu mbi dyshek

Mundohuni cdo ditë mbi dyshek të mbani këmbët lartë për 20 minuta. Disa prej benefiteve janë shplodhja e këmbëve, pakësimi i endemave të këmbëve dhe të pulpave, relaksimi i sistemit nervoz, ripërtëritje e qetësisë mendore dhe favorizim të oksigjenimit qelizor.

MEGAFLEX DYSHEK

Post a comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *