fbpx
Back to top
Share
In stock

MEC SANITY

Struktura e brendeshme eshte e perbere nga dy shtresa

MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen e trupit ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban constant temperature e trupit.

Struktura e brendshme e këtij produkti është e përbërë nga dy shtresa të ndryshme, secila me një rol të veçantë për të ofruar një përvojë të përmirësuar të gjumit.

Shtresa e parë është MemoryMec Shkume visko elastike, e cila ka aftësinë për të shpërndarë peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo ndihmon në uljen e presionit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut dhe lejon strukturën e kockave të pushojë. Përveç kësaj, kjo shtresë rregullon lageshtinë dhe mbajti një temperaturë konstante të trupit për një komoditet maksimal.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani elastike dhe antialergjike e cila ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale. Kjo shkumë përgjigjet me precizitet ndaj peshës së trupit, duke ofruar një mbeshtetje optimale. Gjithashtu, ndryshimet e butësisë në këtë shtresë kontribuojnë në përsosmërinë e mbeshtetjes së peshës së trupit.

Pelhura e jastikut Soft Care është e realizuar me një tesut të butë dhe shumë konfortabel. Kjo pelhurë përdor fibra viskoze ajrosëse dhe të absorbueshme, duke krijuar një estetikë të ngjashme me seta dhe ofrojnë një ndjesi të mrekullueshme të butësisë për përdoruesin.

Ky produkt është certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë Italiane si Dispositiv Mediko Klase 1. Kjo certifikatë tregon përparësinë e tij në aspektin e performancës dhe sigurisë për përdoruesin, duke garantuar një produkt të besueshëm dhe cilësor.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEC SANITY”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *