fbpx
Back to top
Share
In stock

MEC MEDICAL

Struktura e brendeshme eshte e perbere nga dy shtresa

MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen e trupit ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban constant temperature e trupit.

Struktura e brendshme e këtij produkti është e përbërë nga dy shtresa të ndryshme, secila me karakteristika të veçanta për të ofruar një përvojë të përmirësuar të gjumit.

Shtresa e parë është MemoryMec Shkume visko elastike, e cila ka aftësinë për të shpërndarë peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo ndihmon në uljen e presionit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut dhe lejon strukturën e kockave të pushojë. Përveç kësaj, kjo shtresë rregullon lageshtinë dhe mbajti një temperaturë konstante të trupit për një komoditet maksimal.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani elastike dhe antialergjike e cila ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale. Kjo shkumë përgjigjet me precizitet ndaj peshës së trupit, duke ofruar një mbeshtetje optimale. Gjithashtu, ndryshimet e butësisë në këtë shtresë kontribuojnë në përsosmërinë e mbeshtetjes së peshës së trupit.

Pëlhura e jastikut është e lëshuar me materiale të veçanta, duke përfshirë Pëlhurën Trevira Bioactive. Kjo pëlhurë është e përbërë nga një fije bioactive higjenike dhe ka një strukturë qelizore të veçantë. Ajo ofron një efekt anti-mikrobik dhe cilësinë e certifikuar që siguron higjienën e jastikut.

Ky produkt është certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë Italiane si Dispositiv Mediko Klase 1, duke treguar përparësinë e tij në aspektin e performancës dhe sigurisë për përdoruesin.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitor: Mecflex

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEC MEDICAL”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *