fbpx
Back to top
Share
In stock

GOMMA LATTICE

Relax dhe konfort me pak cm lartësi.

Struktura me lattice me densitet të diferencuar me 7 zona, me qendër të forcuar pej 18 cm, shkuma e latice është një produkt i cila ka shumë veti të mira: i ajrosshëm, antialergjik, elastik por me kryesorja rezistent në kohë. struktura është e modelueshme dhe ergonomike sepse është e përbërë nga 7 zona të diferencuara mbështëtje, në gjatësinë e trupit. Përveç kësaj falë karakteristikave, përveç se ofron një pushim të duhur, ndihmon për të parandaluar Artroza Lombare dhe Cervikale, ndihmon edhe për një qarkullim më të mirë të gjakut.

Dysheku me pak cm lartësi dhe një përvojë të relaksit dhe komoditetit të jashtëzakonshme është një produkt i shkëlqyeshëm me karakteristika të veçanta.

Struktura e dyshekut është e përbërë nga lattice me densitet të diferencuar në 7 zona, me një qendër të forcuar në një lartësi prej 18 cm. Ky material shumë i veçantë ka shumë përfitime për përdoruesin. Së pari, është i ajrosur, duke lejuar qarkullimin e ajrit në mënyrë të lirë nëpër dyshek. Së dyti, është antialergjik, duke parandaluar reagimet alergjike dhe ndihmuan në një gjumë të paqetë. Së treti, ky material është elastik, duke u përshtatur mirë me format dhe lëvizjet e trupit, duke ofruar një përkrahje optimale. Dhe së fundi, është rezistent në kohë, duke ruajtur formën dhe cilësinë e tij gjatë përdorimit të gjatë.

Struktura e dyshekut është modelueshme dhe ergonomike, duke u përbërë nga 7 zona të diferencuara të mbështetjes në gjatësinë e trupit. Kjo ndihmon në përkrahjen e duhur të pjesëve të trupit dhe parandalon probleme të tilla si Artroza Lombare dhe Cervikale. Përveç kësaj, përkrahja e mirë dhe qarkullimi i gjakut i përmirësuar sigurojnë një ndjesi të mahnitshme të komoditetit dhe relaksit gjatë gjumit.

Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces natyral që eliminon rrezikun e alergjisë dhe shkatërron substancat organike, pa përdorur substancë kimike të dëmshme. Kjo trajtim i pëlhurës garanton një ambient të pastër dhe higjienik për të gjithë përdoruesit. Pëlhura është e paisur me zinxhir nga të katër anët, duke siguruar që ajo të mbahet në vend dhe të mos lëvizë gjatë gjumit.

Sanicot STRECH është materiali që përdoret në pëlhurën e dyshekut, duke kombinuar pambukun dhe poliesterin. Ky material ofron një ndjesi të butë dhe elastike, duke shtuar nivelin e komoditetit. Pëlhura e dyshekut është e qëndrueshme dhe lehtë për t’u pastruar, duke siguruar një përvojë të përshtatshme të përdorimit.

Dysheku me pak cm lartësi dhe elementet e tij të veçanta, si struktura e lattice me densitet të diferencuar, pëlhura e trajtuar me Sanicot dhe kombinimi i pambukut dhe poliesterit në Sanicot STRECH, sigurojnë një pushim të papërsëritshëm dhe një ndjesi të mrekullueshme të komoditetit dhe relaksit për të gjithë ata që e përdorin.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mundialflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “GOMMA LATTICE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *