fbpx
Back to top
Share
In stock

LATTICE SFODERABILE

Relax dhe konfort me pak cm lartësi.

Struktura me lattice me densitet te diferencuar me 7 zona, me qendër të forcuar pej 18 cm, shkuma e latice është një produkt i cila ka shumë veti të mira: i ajrosshëm, antialergjik, elastik por më kryesorja rezistent në kohë. struktura është e modelueshme dhe ergonomike sepse është e përbërë nga 7 zona të diferencuara mbështetje, në gjatësinë e trupit.

Ky super produkt ofron një përvojë të mrekullueshme të relaksit dhe konfortit me një lartësi të reduktuar. Dysheku ka një strukturë me lattice me densitet të diferencuar në 7 zona, me një qendër të forcuar në një lartësi prej 18 cm. Shkuma e lattice është një produkt i shkëlqyeshëm që përmban shumë veti të mira. Ajo është ajrosshme, lejon ajrin të qarkullojë lirshëm nëpër dyshek dhe siguron një ambient të freskët dhe të mbarë për gjumin tuaj. Gjithashtu, ajo është antialergjike, duke parandaluar reagimet alergjike dhe ofron një zgjidhje të sigurtë për ata që janë të ndjeshëm ndaj alergjive. Elasticiteti i saj i lartë dhe rezistenca në kohë e bëjnë atë një zgjidhje të qëndrueshme dhe të qëndrueshme.

Struktura e dyshekut është e modelueshme dhe ergonomike, duke përfshirë 7 zona të diferencuara të mbështetjes në gjatësinë e trupit. Kjo ndihmon në ofrimin e mbështetjes së duhur për pjesët e ndryshme të trupit dhe siguron një pozicion të rehatshëm gjatë gjumit. Përveçse ofron një pushim të duhur, ky dyshek gjithashtu ndihmon në parandalimin e problemeve si Artroza Lombare dhe Cervikale. Ndikimi pozitiv i tij në qarkullimin e gjakut siguron një gjumë të shkëlqyeshëm dhe një zgjim të freskët dhe të energjizuar.

Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces natyral që shkatërron substancat organike dhe eliminon rrezikun e alergjisë, pa përdorur produkte kimike të dëmshme. Ky trajtim siguron një ambient të pastër dhe të higjienës për gjumin tuaj. Pëlhura është e paisur me zinxhir në të katër anët, duke siguruar që ajo të mbahet në vend dhe të mos lëvizë gjatë gjumit. Kjo sjellje e rregullt dhe e qëndrueshme e pëlhurës ndihmon në ruajtjen e formës dhe cilësisë së dyshekut për një kohë të gjatë.

Pëlhura e trajtuar Sanicot STRECH është e bërë nga pambuku dhe poliesteri, duke kombinuar cilësitë e buta dhe elastike të të dy materialet. Kjo sjell një ndjesi të komoditetit dhe lëvizshmërisë, duke siguruar një përvojë të mrekullueshme të relaksit dhe konfortit. Me ajerosjen 3D në të gjithë perimetrin e dyshekut, ky produkt ofron një qarkullim të lirë të ajrit dhe kontroll të temperaturës dhe lagështisë gjatë gjumit, duke siguruar një mjedis të përshtatshëm për të fjetur.

Kombinimi i këtyre elementeve të jashtëzakonshëm, si struktura me lattice me densitet të diferencuar, pëlhura e trajtuar me Sanicot, dhe ajerosja 3D, krijojnë një dyshek të shkëlqyeshëm që ofron një relaksim të thellë dhe një konfort të paparë. Me këtë produkt, ju do të përjetoni një gjumë të shkëlqyeshëm dhe do të zgjoheni të freskët dhe të rikuperuar për aventurat e reja të ditës.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “LATTICE SFODERABILE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *