fbpx
Back to top
Share
In stock

LATEX

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm…

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një strukturë me bazë latexi dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku. Forma e tij është e ngjashme me një sapun.

Baza e jastikut është e përbërë nga latexi, një material natyral i njohur për elasticitetin dhe rezistencën e tij. Latexi ofron një mbështetje të përshtatshme për trupin tuaj, ndihmë në qëndrimin e duhur të trupit gjatë gjumit dhe në parandalimin e dhimbjeve muskulore. Përveç kësaj, latexi është një material antialergjik, i cili minimalizon reagimet alergjike të mundshme.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral dhe i butë ndaj lëkurës. Pambuku ofron një ndjesi të këndshme dhe të butë, duke krijuar një ambient të qetë dhe të freskët për gjumë të qetë. Përmasat e jastikut, që ngjasojnë me një sapun, janë të dizajnuara për të siguruar një pozicion të rehatshëm gjatë gjumit.

Ky jastik me bazë latexi dhe pelhurë pambuku është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj. Baza e latexit dhe pelhura e pambukut e bëjnë atë një zgjidhje të preferuar për personat që duan të kenë një jastik të përshtatshëm dhe të shëndetshëm. Jastiku ofron cilësi të lartë, komoditet dhe ndihmon në krijimin e një gjumi të qetë dhe të freskët.

Ky produkt është ideal për ata që kërkojnë një jastik me formë të veçantë dhe tërheqëse, i cili ofron mbështetje dhe kujdes për gjumin tuaj.

There are no reviews yet.

Be the first to review “LATEX”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *