fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORYMEC CERVICALE

Ky jastik është i përshtatshëm për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të…

Ky jastik është i përshtatshëm për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai është i bërë me brumë memory foam, i cili përshtatet me formën dhe peshën e trupit tuaj për të ofruar mbështetje të personalizuar. Forma e jastikut është ortocervikale, e cila është e dizajnuar për të mbështetur pjesën e qafës dhe të qafës së barkut në mënyrë optimale. Ky dizajn ndihmon në mbështetjen e qafës dhe pozicionimin e duhur gjatë gjumit, duke ndihmuar në zvogëlimin e dhimbjeve dhe tensioneve të qafës dhe barkut.

Memory foam-i është një material i shkëlqyeshëm për jastikët, pasi reagon ndaj temperaturës trupore dhe peshës së trupit. Ai shpërndan peshën në mënyrë të barabartë dhe ul presionin në pikat e ndjeshme, duke përmirësuar qëndrimin dhe duke ofruar një gjumë më të qetë dhe të përshtatshëm.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe frymëmarrjes së lehtë. Pambuku siguron një ndjesi të këndshme ndaj lëkurës dhe lejon ajrin të qarkullojë lirisht nëpër jastik, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të qetë për një gjumë të përkryer.

Ky jastik me memory foam dhe formë ortocervikale është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë mbështetje të përshtatshme për qafën dhe pjesën e barkut gjatë gjumit. Përmes kombinimit të memory foam-it me formën ortocervikale dhe pelhurës së pambukut, ky jastik ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi, ndihmon në përmirësimin e pozicionimit të trupit dhe siguron një klimë të përshtatshme për gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORYMEC CERVICALE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *