fbpx
Back to top
Share
In stock

SUPER A MOLLE

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të këndshëm…

Category:

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të këndshëm dhe të rehatshëm. Ai ka një mbushje të përbërë nga mikro susta të pavarura, të cilat ofrojnë një ndjesi të butë dhe të përshtatshme. Këto mikro susta janë të organizuara në mënyrë që të shpërndajnë peshën e trupit në mënyrë të barabartë dhe të ulin presionin në pikat e ndjeshme, duke siguruar një mbështetje optimale.

Jastiku ka një mbushje 100% poliester, i cili është një material i lehtë dhe i shëndetshëm. Poliesteri ofron një ndjesi të butë dhe të përkëdhelur ndaj lëkurës, duke siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të qetë.

Pelhura e jastikut është bërë nga 100% pambuk, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe frymëmarrjes së lehtë. Pambuku siguron një ndjesi të këndshme ndaj lëkurës dhe lejon ajrin të qarkullojë lirisht nëpër jastik, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të qetë për një gjumë të përkryer.

Ky jastik me mikro susta të pavarura, mbushje poliester 100% dhe pelhurë pambuku ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Ai përshtatet me formën dhe peshën e trupit tuaj, ofron një mbështetje të personalizuar dhe një ndjesi të butë ndaj lëkurës. Kombinimi i materialeve cilësore dhe dizajnit të veçantë e bëjnë këtë jastik një zgjidhje ideale për një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUPER A MOLLE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *