fbpx
Back to top
Share
In stock

ORTHOCERVICAL

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm…

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm për ju. Ai ka një mbushje me fibra antialergjike dhe një pelhurë të bërë me fibra limoni.

Mbushja e jastikut është e dizajnuar me fibra antialergjike, të cilat janë të përshtatshme për ata që vuajnë nga alergjitë. Këto fibra minimizojnë shkëputjen e alergjenëve dhe ndihmojnë në parandalimin e reagimeve alergjike gjatë gjumit. Kjo e bën atë një zgjidhje të mirë për personat me ndjeshmëri të lartë ndaj alergjenëve të përbashkët.

Pelhura e jastikut është e bërë me fibra limoni. Fibra limoni janë materiale natyrale dhe kanë një aromë të freskët dhe të pikantë që mund të sjellë ndjenja të qetësimit dhe freskisë. Aroma e limonit mund të ketë një ndikim relaksues dhe ndihmon në krijuarjen e një mjedisi të qetë dhe të relaksuar gjatë gjumit.

Ky jastik ofron mbështetje optimale për kokën dhe qafën, duke siguruar një pozicion të përkryer për gjumin tuaj. Përbërja me fibra antialergjike dhe pelhura me fibra limoni e bëjnë atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit dhe për të ndihmuar në relaksimin e trupit dhe mendjes.

Përmbajtja me fibra antialergjike dhe aroma e limonit bëjnë këtë jastik një zgjidhje të preferuar për personat me alergji ose ata që duan një jastik të higjienizuar dhe të shëndetshëm. Jastiku ofron një përvojë të rehatshme, të freskët dhe të pikantë gjumi, ndihmë në qetësimin e stresit dhe krijimin e një mjedisi të favorshëm për relaksim dhe rikuperim.

There are no reviews yet.

Be the first to review “ORTHOCERVICAL”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *