fbpx
Back to top
Share

Një pyetje retorike dhe e llogjikshme në të njëjtën kohë ????

Nese cdo mengjes zgjohemi te shendetshem. E si mund te mos i kthehemi shtratit me kenaqesi.

Megaflex Dyshek

Post a comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *