fbpx
Back to top
Share

Shpesh herë dysheku kthehet në altar

Shpesh herë dysheku kthehet në altarin e lutjeve tona të mëngjesit, si vatër falenderimi ndaj krijuesit për bekimet dhe dhuratat më të cmuara të jetës! ????????

MEGAFLEX DYSHEK

Post a comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *