fbpx
Back to top
Share

Përdorimi dhe mirëmbajtja

Është e rëndësishme të kujdesesh për dyshekun tënd.

Gjatë javëve të para të përdorimit, mbushiet brënda mund të krijojnë shirita tek pjesa e shpatullave dhe pjesa e vitheve. Kjo gjë është apsolutisht normale dhe nuk ka të bëj me një difekt të dyshekut. Duke e kthyer rregullisht dyshekun, zvogëlon këtë efekt duke bashkpunuar kështu në një konsum uniformë të dyshekut. Në përgjithësi është e këshillueshme të rrotullohet dysheku cdo 15 dite për të evituar kështu lagështirën që mund të krijohet.

MEGAFLEX DYSHEK

Post a comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *