fbpx
Back to top
Share
In stock

SUBLIME FR

Dysheku Sublime Fr i cili eshte i dedikuar posacerisht per hotel, me nje rezisence te gjate, sistemin e sustave te pavarura, per te ofruar nje komoditet perfekt, materialet e perdorura jane rezistent ndaj zjarrit.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një pëlhurë mbulesë e përbërë nga një fibër kundra flakës. Struktura e saj e veçantë qelizore garanton pëlhurën një efekt cilësor antizjarr dhe të çertifikuar me klasen 1 IM.

Dysheku Sublime Fr është i veçantë dhe i dedikuar posaçërisht për hotelet, duke ofruar një rezistencë të gjatë dhe një komoditet perfekt. Materialet e përdorura janë rezistente ndaj zjarrit, duke garantuar sigurinë dhe kujdesin në ambientet hoteliere.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një pëlhurë mbulesë e përbërë nga një fibrë kundër flakës. Struktura e saj e veçantë qelizore siguron një efekt cilësor antizjarr dhe është e certifikuar me klasën 1 IM. Kjo pëlhurë ofron një mbrojtje shtesë dhe siguri në rast të emergjencave me zjarr.

Sistemi i sustave të pavarura është një inovacion i shkëlqyeshëm që siguron një komoditet të përsosur. Secila suste është e veshur në një mbeshtjellje të veçantë të tesut, duke lejuar një reagim progresiv dhe vetë-modelues. Grupi i sustave të shpërndara në shtatë zona të pavarura përgjigjet me një shtytje proporcionale me peshën, duke lejuar që dysheku të ndjekë sinusitetin natyral të trupit në pika të ndryshme në një mënyrë të ekuilibruar.

Sistemi BOX është një strukturë mbështetëse rrethuese, jo e deformueshme, e krijuar për të përballuar shtypjet e shpeshta që i nënshtrohen dysheku. Ky sistem siguron stabilitetin dhe fortesën e dysheku në të gjithë sipërfaqen e tij.

Fasho PERIMETRALE është një sistem i veçantë me 6 doreza që garanton një ajerosje maksimale dhe një qarkullim të mirë të ajrit në të gjithë dysheku. Veshja përdor teknologjinë më të fundit 3D për të siguruar një ajerosje të shkëlqyer dhe një ndjesi të lartë të freskimit për përdoruesin.

Ajerosja 3D është një strukturë e veçantë tre-dimensionale që lejon pëlhurën të reagojë nën shtypjen e një peshë dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo teknologji inovative siguron një përkulje dhe mbeshtetje optimale në të gjithë sipërfaqen e dysheku.

Ky dyshek është i certifikuar për përdorim në hotele nga Ministria e Mbrojtjes Italiane me certifikatën Clesse 1 IM. Ky certifikatë garanton se dysheku përmbush standardet e larta të sigurisë dhe cilësisë, duke ofruar një zgjidhje të besueshme dhe cilësore për industrinë hoteliere.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

 

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUBLIME FR”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *