fbpx
Back to top
Share
In stock

H 2000

Dysheku H 2000 i cili eshte i dedikuar posacerisht per hotel, me nje rezisence te gjate dhe materialet e perdorura jane rezistent ndaj zjarrit.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një pëlhurë mbulesë e përbërë nga një fibër kundra flakës. Struktura e saj e veçantë qelizore garanton pëlhurën një efekt cilësor antizjarr dhe të çertifikuar me klasen 1 IM.

Dysheku H 2000 është një zgjedhje e veçantë për hotelet, me rezistencë të gjatë dhe materialet e përdorura janë të rezistenta ndaj zjarrit.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një pëlhurë mbulesë e përbërë nga një fibrë kundër flakës, e cila ofron një efekt cilësor antizjarr dhe është e certifikuar me klasën 1 IM. Ky material siguron një mbrojtje të shtuar dhe siguri në rast të emergjencave të ndezjes.

Sistemi BONNEL është një sistem klasik i sustave, ku secila shtyllë bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i kromuar. Ky sistem siguron një qarkullim të lartë të ajrit dhe përmirëson mbështetjen. Sustat janë mbledhur me një spirale, duke garantuar një bashkim të përsosur dhe optimizuar punën e tyre. Përdorimi i 400 sustave siguron një shpërndarje më të mirë të peshës në pikat e mbështetjes.

Sistemi BOX është një strukturë mbështetëse rrethuese që ofron rezistencë ndaj deformimit dhe është projektuar për të përballuar presionet e shpeshta që pësohet nga dysheku.

Fasho PERIMETRALE ofron një ajerosje maksimale dhe përdor teknologjinë 3D për të siguruar një qarkullim më të mirë të ajrit. Kjo teknologji e veçantë lejon pëlhurën të reagojë nën shtypjen e peshës dhe të kthehet në formën e saj origjinale.

Ky dyshek është i certifikuar për përdorim në hotele nga Ministria e Mbrojtjes Italiane me certifikatën Clesse 1 IM. Kjo certifikatë garanton standardet e larta të sigurisë dhe cilësisë të këtij produkti në sektorin hotelier.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “H 2000”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *