fbpx
Back to top
Share
In stock

RESORT FR

Resort FR – LINJA HOTEL

Struktura e brendeshme eshte e perbere nga Mecfoam Ignifuga: Shkume poliuretani Kundra Zjarrit, elastike dhe analergjike, ndihmon te mbaje nje mikroklime ideale. Eshte prodhuar per te ruajtur ne maksimum respektin per shendetin dhe ambientin dhe e privuar nga supstanca toksike. Pervec kesaj fale disa gradeve butesi, pergjigjet ne menyre te perkryer nga shtypja e peshes.

Dysheku me Strukturë të Brendshme të Mecfoam Ignifuga dhe Pëlhurë të Levizshme me Zinxhir.

Struktura e brendshme e këtij dysheku është e përbërë nga Mecfoam Ignifuga, një shkumë poliuretani e dizajnuar për të qenë rezistente ndaj zjarrit. Kjo shkumë është elastike dhe analergjike, duke ndihmuar në mbajtjen e një mikroklime ideale për gjumin tuaj. Ajo është prodhuar me kujdes për të ruajtur maksimalisht respektin për shëndetin dhe ambientin, dhe është privuar nga supstanca toksike. Përveç kësaj, shkuma reagon në mënyrë të përsosur ndaj shtypjes së peshës, duke ofruar një komoditet optimal dhe përshtatje individuale.

Pëlhura e përdorur në këtë dyshek është e quajtur TREVIRA CS IGNITEX dhe është e përbërë nga një cope e fibra higjenike kundër flakëve. Struktura e veçantë qelizore e kësaj pëlhure siguron një efekt antimyk dhe një cilësi të certifikuar. Ajo ofron një ndjenjë të pastër dhe të freskët gjatë gjumit tuaj dhe siguron një ambient të shëndetshëm.

Pëlhura e levizshme me zinxhir është një veçori shtesë e këtij dysheku. Ajo ofron një lëvizje të lirë dhe të pavarur të pëlhurës, duke ju lejuar të personalizoni pozicionin tuaj dhe të përshtateni me lehtësi në formën dhe ndjenjën që preferoni për gjumin tuaj.

Ky dyshek është zgjedhja e përsosur për ata që kanë nevojë për një ambient të sigurt dhe të shëndetshëm për gjumin. Materialet e përdorura janë të kualitetit të lartë dhe i japin dysheku një rezistencë të fortë ndaj zjarrit, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për sigurinë dhe mirëqenien tuaj.

Me Dysheku me Strukturë të Brendshme të Mecfoam Ignifuga dhe Pëlhurë të Levizshme me Zinxhir, ju do të përfitoni nga një eksperiencë e jashtëzakonshme e gjumit dhe një ambient i shëndetshëm për të fjetur.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “RESORT FR”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *