fbpx
Back to top
Share
In stock

EASY POCKET S’PRINGS 3D

Dysheli i EASY POCKET S’PRINGS 3D përbëhet nga një sistem i sustave te pavarura, i pajisur me një sistem perimetrik kuti të poliuretanit, për një lartësi prej 28 cm.

Dysheli i EASY POCKET S’PRINGS 3D është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përjetuar një gjumë të shkëlqyeshëm dhe një përkrahje të shkëlqyeshme për trupin tuaj. Me një dizajn të përparuar dhe elemente cilësore, ky dyshek ju ofron një kombinim të përkryer të komoditetit, mbështetjes dhe qetësisë.

Sistemi i sustave të pavarura është një prej karakteristikave kryesore të këtij dysheku. Sustat e pavarura përshtaten me formën dhe peshën e trupit, ofrojnë mbështetje të personalizuar për secilën pjesë të trupit dhe zbutin pikat e presionit. Ky sistem ndihmon në zvogëlimin e tensionit dhe stresit në trup, duke ju siguruar një ndjesi të butë dhe të përkryer të komoditetit gjatë gjumit.

Sistemi perimetrik i kutisë së poliuretanit është një teknologji e avancuar që përbëhet nga një kornizë e fortë e vendosur në të gjithë perimetrin e dyshekut. Ky sistem siguron stabilitetin dhe mbështetjen e nevojshme për të ruajtur formën e dyshekut dhe për të ofruar një mbështetje të qëndrueshme në të gjitha pjesët e trupit. Në të njëjtën kohë, ky sistem ndihmon në parandalimin e transferimit të lëvizjeve, duke ju siguruar një gjumë të paqetë dhe pa ndërprerje.

Pëlhura antialergjike që mbulon tërë strukturën e dyshekut është e projektuar për të mbrojtur nga alergjitë dhe irritimet. Ajo është e butë ndaj lëkurës dhe e trajtuar me trajtime speciale për të parandaluar rritjen e baktereve dhe acarimin. Kjo pëlhurë kujdeset për shëndetin tuaj dhe siguron një ambient të pastër dhe të freskët për gjumë të shkëlqyeshëm.

Dysheli i EASY POCKET S’PRINGS 3D vjen me një filter të mesëm të h2, që garanton një gjumë të rehatshëm dhe relaksues. Ky filter kontrollon nivelin e lagështisë dhe temperaturës në dyshek, duke ju siguruar një klimë të përshtatshme dhe të freskët për gjumë. Ky dyshek është veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit me strukturë të fortë fizike dhe ata që preferojnë mbështetjen ortopedike, ofrojë mbështetje të mirëfilltë për pjesët kritike të trupit dhe ndihmojnë në ruajtjen e një pozicioni të drejtë gjatë gjumit. Përjetoni një gjumë të shkëlqyeshëm dhe përfitoni nga përvoja e jashtëzakonshme që ofron Dysheli i EASY POCKET S’PRINGS 3D!

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

There are no reviews yet.

Be the first to review “EASY POCKET S’PRINGS 3D”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *