fbpx
Back to top
Share
In stock

LEONARDO

Struktura e sustave te paketuara ose te pavarura ofron nje konfort me te madh fale pershtatjes se zonave te diferencuara te trupit, duke garantuar nje mbeshtetje korrekte te shtylles kurrizore.

Lastra ne Memory Foam ka aftesi termosensibile dhe viskoelastike, te cilat i lejojne dyshekut te prese dhe shoqeroje levizjet e trupit dhe duke ju adoptuar kerkesave ergonomike te trupit.

Dysheli i këtij produkuti ofron një përvojë të jashtëzakonshme gjumi dhe një mënyrë të shkëlqyeshme për të relaksuar trupin tuaj. Struktura e sustave të paketuara ose të pavarura siguron një nivel të lartë komoditeti, duke u përshtatur me zonat e ndryshme të trupit dhe duke ofruar një mbështetje të drejtë për shtyllën kurrizore. Ky dizajn është i veçantë për të siguruar që trupi juaj të mbështetet në mënyrë korrekte dhe të reduktojë pikat e presionit gjatë gjumit.

Lastra e Memory Foam është një tjetër veçori e shquar e këtij dysheku. Ky material ka aftësi termosensitive dhe viskoelastike, që lejojnë dyshekun të reagojë dhe të përshtatet me lëvizjet e trupit tuaj, duke i përmbushur kërkesat ergonomike të trupit. Kjo teknologji siguron që dysheku të ofrojë një përvojë të personalizuar dhe të komoditetit, duke ju lejuar të shijoni një gjumë të paharrueshëm.

Pëlhura e veshjes së dyshekut është e veçuar me materialin e rafinuar SATIN, i cili është i lëvizshëm dhe i larë në temperaturën e 30 gradëve. Kjo pëlhurë e butë dhe e cilësisë së lartë siguron një ndjesi të mrekullueshme të prekjes dhe është e lehtë për t’u mbajtur në gjendje të pastër.

Një karakteristikë tjetër e rëndësishme është trajtimi antakaro i pëlhurës, i cili parandalon praninë e baktereve dhe alergjenëve për të mbrojtur ju dhe lekurën tuaj nga ndotjet dhe irritimet. Kjo teknologji siguron një mjedis të higjienës së lartë dhe një ajrosje të mirë të temperaturës së trupit gjatë gjumit, duke ju dhënë një përvojë të shkëlqyeshme të freskët dhe të rehatshme.

Mbushja e brendshme e pelhurës përbëhet nga materiali 100% fibra antialergjike, i cili ofron një ndjesi të mrekullueshme të komoditetit dhe mbeshtetjes. Kjo mbushje garanton një mbeshtetje të shkëlqyeshme për trupin tuaj, duke ju lejuar të përgjumëni në një ambient të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

Dysheli gjithashtu është llogaritur me një sistem box perimetral në poliuretan. Ky sistem lejon që dysheku të evitojë kontaktin direkt me sustat, duke ofruar një nivel të lartë të komoditetit dhe ndjesisë së mbeshtetjes. Kjo teknologji siguron një përvojë të mrekullueshme gjumi dhe mbështetje për të gjithë trupin tuaj.

Me Dyshekin e EASY POCKET S’PRINGS 3D do të përjetoni një gjumë të shkëlqyeshme, një komoditet të jashtëzakonshëm dhe një mbështetje optimale për trupin tuaj.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

There are no reviews yet.

Be the first to review “LEONARDO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *