fbpx
Back to top
Share
In stock

SUBLIME ELEGANCE

Mikro kapsulat pastruese me Aloe Vera

Mjafron nje prekie e lehte dhe pelhura veshese e Sublime Elegance ne kontakt me lekuren liron substancat terapeutike te Aloe Vera, nje bime me njemije vecori. Rezultati eshte nje mireqenie natyrale qe vepron mbi sistemin imunitare, pastron dhe rigjeneron trupin.

Dysheku i përshtatur për mrekullinë e gjumit është një produkt i jashtëzakonshëm i dizajnuar me kujdes, i cili ofron një përvojë të përmirësuar gjumi për të siguruar një ndjesi të mrekullueshme të përgjumjes dhe relaksimit. Elementet kyçe të këtij dysheku i japin një identitet të veçantë dhe i bëjnë ato të përshtatshme për nevojat tuaja të gjumit dhe komfortit.

Pelhura Aloe Vera është një pjesë e thellësuar e dysheku, e cila përmban ekstraktin e Aloe Verës. Kjo bimë e famshme për vetitë e saj terapeutike ndihmon në forcimin e sistemit imunitar, pastrimin e trupit dhe rikthimin e energjisë. Kur lëkura vjen në kontakt me pelhurën Aloe Vera, substancat e nevojshme terapeutike liron dhe ofrojnë përfitime të shumta shëruese.

Struktura e dysheku përfshin susta të pavarura, të vendosura në 7 zona të diferencuara. Këto susta ofrojnë një përkrahje dhe mbështetje të përshtatshme për secilën pjesë të trupit që ndodhet në kontakt me dysheku. Kombinimi i pavarësisë së sustave me formën ergonomike siguron një ndjesi të përsosur të qëndrueshmërisë dhe komoditetit për gjumë të shkëlqyer.

Sistemi ajerosje 3D është një inovacion tjetër i këtij dysheku. Me ndihmën e këtij sistemi, ajri lëviz lirshëm nëpër dyshek, duke siguruar qarkullim të mirë të ajrit dhe rregullimin e temperaturës. Kjo krijon një ambient të freskët dhe të rehatshëm që ndihmon në mbajtjen e temperaturës së përshtatshme dhe eliminimin e ndjenjës së ngrohjes gjatë gjumit.

Dysheku gjithashtu është i pajisur me boksime të integruar në të gjithë perimetrin e tij. Kjo i jep stabilitet dhe rezistencë, duke mbajtur dysheku në formë dhe duke ofruar mbështetje të shtuar për pjesën e jashtme të tij. Gjithashtu, dysheku ka fibra antialergjike në të dy krahet, që ndihmojnë në parandalimin e alergjive dhe ofrojnë një ndjesi të butë dhe të rehatshme gjatë gjumit.

Dysheku gjithashtu ka 4 doreza, të vendosura në cepat e tij, për të lehtësuar përkuljen dhe zhvendosjen e tij. Këto doreza bëjnë dysheku të përshtatshëm për lëvizjet dhe pozicionet e ndryshme gjatë gjumit, duke ofruar fleksibilitet dhe komoditet maksimal.

Qepja e rafinuar dhe përkushtimi maksimal në prodhimin e këtij dysheku tregojnë për cilësinë dhe vlerën e tij të lartë. Me një dizajn të mrekullueshëm dhe përdorimin e materialesh të zgjedhura me kujdes, dysheku ofron një pamje estetike dhe një përvojë të përkryer të gjumit.

Në përgjithësi, ky dyshek ofron një përvojë të shkëlqyer gjumi me përfitime të shumta shëruese, përkrahje të përshtatshme për trupin, qarkullim të mirë të ajrit, mbështetje të qëndrueshme dhe përshtatje të lehtë për lëvizje dhe pozicionim të rehatshëm gjatë gjumit.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUBLIME ELEGANCE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *