fbpx
Back to top
Share
In stock

BAMBO

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që duan të kenë një…

Category: Tags: ,

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që duan të kenë një gjumë të rehatshme dhe të shëndetshme. Ai është i dizajnuar me fibra antialergjike dhe është i përbërë nga 100% poliester.

Fibra antialergjike është një karakteristikë e rëndësishme e këtij jastiku. Ajo është e veçantë për personat që vuajnë nga alergjitë, si alergjitë e akarëve të pluhurit, polenet, dhe alergjitë e tjera. Këto fibra minimizojnë shkëputjen e alergjenëve dhe ndihmojnë në parandalimin e reagimeve alergjike gjatë gjumit.

Gjithashtu, përbërja e këtij jastiku përfshin pelhurën e bambusë. Pelhura e bambusës është e njohur për cilësitë e saj të shkëlqyera në lidhje me shëndetin dhe komoditetin gjatë gjumit. Ajo ofron një ndjenjë të freskët dhe të butë, duke ndihmuar në kontrollin e temperaturës dhe absorbimin e lagështisë.

Fibra 100% poliester është një material i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm në kohë. Ajo është shumë e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u kujdesur. Përbërja e tij reziston ndaj deformimit dhe përhapjes së insekteve të dëmshme.

Ky jastik ofron mbështetje optimale për kokën dhe qafën, duke siguruar një pozicion të rehatshëm për gjumin tuaj. Ai është i dizajnuar me kujdes për të ofruar mbështetje të përkryer anatomike dhe për të ndihmuar në ruajtjen e pozicionit të duhur gjatë gjumit.

Përmbajtja e fibra antialergjike dhe materialet e larta cilësive bëjnë këtë jastik një zgjidhje të mirë për personat me alergji ose ata që duan të kenë një jastik të higjienizuar dhe të shëndetshëm. Gjithashtu, kjo zgjidhje mund të jetë ideale për ata që preferojnë produkte të qëndrueshme dhe të mira për ambientin.

Ky jastik ofron komoditet dhe cilësi të lartë dhe do t’ju ndihmojë të keni një gjumë të qetë dhe të freskët.

There are no reviews yet.

Be the first to review “BAMBO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *