fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORY ALOE GREEN BIO

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm…

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një brumë memory foam dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku, e cila është pasuruar me aloe vera.

Brumi i jastikut është i përbërë nga memory foam, një material i avancuar që reagon ndaj temperaturës trupore dhe ndikon në përshtatjen e jastikut sipas formës dhe peshës tuaj. Memory foam-i ofron një mbështetje të personalizuar dhe të përshtatshme për trupin tuaj, duke ndihmuar në zvogëlimin e pikave të shtypjes dhe në përmirësimin e qëndrimit tuaj gjatë gjumit.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe të frymëmarrjes. Pelhura e pambukut ofron një ndjesi të këndshme dhe të butë ndaj lëkurës, duke krijuar një ambient të freskët dhe të qetë për një gjumë të përkryer. Përveç kësaj, pelhura e jastikut është pasuruar me aloe vera, një bimë me veti të përhapura për të freskuar dhe për të ndihmuar në hidratimin e lëkurës.

Ky jastik me brumë memory foam dhe pelhurë pambuku, pasuruar me aloe vera, ofron një përvojë të veçantë gjumi. Brumi i memory foam-it përshtatet në mënyrë të personalizuar ndaj trupit tuaj, duke ofruar mbështetje dhe komoditet të lartë. Pelhura e pambukut me aloe vera sjell një ndjesi të butë dhe të freskët, ndërsa aloe vera ndihmon në hidratimin dhe freskimin e lëkurës.

Ky produkt është i përshtatshëm për të gjithë ata që kërkojnë një gjumë të rehatshëm dhe të freskët. Jastiku ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të mbështetjes dhe komoditetit, duke ndihmuar në krijimin e një ambienti të qetë dhe të shëndetshëm për gjumë të përkryer.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORY ALOE GREEN BIO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *