fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORY SOIA

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm…

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai është i përbërë nga një brumë memory foam, e cila përshtatet me formën dhe peshën e trupit tuaj për një mbështetje të personalizuar. Përveç kësaj, jastiku ka një shtresë shtesë prej soje, e cila shton një ndjenjë të butë dhe të këndshme në kundërshtim me pelhurën tradicionale të pambukut.

Memory foam-i është një material i ndërlikuar që reagon ndaj temperaturës trupore dhe peshës së trupit, duke shpërndarë peshën në mënyrë të barabartë dhe ulur presionin në pikat e ndjeshme. Ky efekt ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve dhe tensioneve në trup, duke ofruar një gjumë të qetë dhe të përshtatshëm.

Përveç memory foam-it, jastiku ka edhe një shtresë shtesë prej soje. Soia është një material natyral që ofron një ndjesi të butë dhe të lehtë për lëkurën. Ajo ndihmon në rregullimin e temperaturës dhe lageshtisë, duke krijuar një mikroklimë të përshtatshme për gjumë të qetë dhe të freskët.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe frymëmarrjes së lehtë. Pambuku siguron një ndjenjë të këndshme dhe të butë ndaj lëkurës, duke krijuar një ambient të freskët dhe të qetë për gjumë të përkryer.

Ky jastik me memory foam dhe shtresë shtesë prej soje ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Ai përshtatet me formën dhe peshën e trupit tuaj, duke siguruar mbështetje optimale dhe zvogëlim të tensioneve. Pelhura e pambukut shton një ndjesi të butë dhe të freskët ndaj lëkurës, duke krijuar një ambient të relaksuar dhe të përshtatshëm për gjumë. Kombinimi i këtyre materialeve të cilësisë së lartë bën nga ky jastik një zgjidhje e shkëlqyeshme për gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORY SOIA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *