fbpx
Back to top
Share
In stock

KELLEF DYSHEKU TRAPUNTATO

Kellef Dysheku Trapuna, eshte i perbere nga pelhura e siperme, mbushja e brendeshme dhe pelhura e poshteme.

Kellef Dysheku Trapuna, eshte i perbere nga pelhura e siperme, mbushja e brendeshme dhe pelhura e poshteme.

Pelhura e siperme eshte 100 % pambuk i nje cilesie te larte, hekuroset shume lehte dhe eshte shume komod ne te prekur

Mbushja e brendeshme e kellefit eshte ne fiber antialergjike ne forme unike

Pelhura e poshtme eshte pambuk dhe polieter

There are no reviews yet.

Be the first to review “KELLEF DYSHEKU TRAPUNTATO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *