fbpx
Back to top
Share
In stock

KOPERTE SUSTE

Koperta e sustes eshte nje produkt i cili i sherben cdo krevati

Category:

Koperta e sustes eshte nje produkt i cili i sherben cdo krevati, ai eshte i domosdoshem per te mbuluar zgaren ortopedike, e cila ben dy funksione, ruan dyshekun te mos behet pis nga plurat e shtepise dhe ruan nga lageshtira e cila eshte e perbere nga antimyk

There are no reviews yet.

Be the first to review “KOPERTE SUSTE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *