fbpx
Back to top
Share
In stock

JORGAN I TRASHE I BARDHE

Jorgani Michrofiber i trashe per sezonin e dimrit shum i ngrohte dhe i lehte

Categories: , Tag:

Jorgani, i cili është i përbërë nga tre shtresa në total.

Pelhura e siperme është e përbërë nga një kombinim i pambukut dhe poliesterit për të ofruar një rezistencë më të madhe dhe për të shmangur rrudhjen e jorganit. Kjo shtresë siguron një prekje të butë dhe një përvojë të mrekullueshme gjatë gjumit.

Shtresa e brendshme është e përbërë nga fibra antialergjike të dendura, që ofrojnë ngrohtësi të shtuar në netët më të ftohta. Kjo shtresë ndihmon në ruajtjen e temperaturës optimale dhe siguron një gjumë të rehatshëm dhe të ngrohtë.

Pelhura e brendshme është e përbërë nga një kombinim i pambukut dhe poliesterit, duke krijuar një rezistencë të madhe dhe duke shmangur rrudhjen e jorganit. Kjo shtresë siguron një prekje të butë dhe një përvojë gjumi të mrekullueshme.

Jorgani është i disponueshëm në dy madhësi:

Jorgani Dopio me dimensione 220 x 240 cm, i cili ofron një hapësirë të mjaftueshme për të kënaqur dy persona.
Jorgani Tek me dimensione 160 x 240 cm, i cili është i përshtatshëm për një person.
Këto madhësi të ndryshme sigurojnë mundësinë për të zgjedhur atë që përshtatet më së miri me preferencat dhe nevojat tuaja.

There are no reviews yet.

Be the first to review “JORGAN I TRASHE I BARDHE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *