fbpx
Back to top
Share
In stock

LATTICE BORDATTO

Relax dhe konfort me pak cm lartësi.

Struktura me lattice me densitet të diferencuar me 7 zona, me qendër të forcuar pej 20 cm, shkuma e latice është një produkt i cili ka shumë veti të mira: i ajrosshëm, antialergjik, elastik por më kryesorja rezistent në kohë. struktura është e modelueshme dhe ergonomike sepse është e përbërë nga 7 zona të diferencuara mbështëtje, në gjatësinë e trupit. Përveç kesaj falë karakteristikave, përveç se ofron një pushim të duhur, ndihmon për të parandaluar Artroza Lombare dhe Cervikale, ndihmon edhe për një qarkullim më të mirë të gjakut.

Dysheku me pak cm lartësi dhe fokusin e tij në relaks dhe konfort është një produkt i jashtëzakonshëm i cili ofron një përvojë të mrekullueshme gjatë gjumit.

Struktura e dyshekut është e përbërë nga lattice me densitet të diferencuar në 7 zona, me një qendër të forcuar në një lartësi prej 20 cm. Shkuma e lattice ka shumë veti të mira që i japin asaj një avantazh të madh. Ajo është e ajrosshme, duke lejuar qarkullimin e ajrit në mënyrë të lirë nëpër dyshek. Ajo gjithashtu është antialergjike, duke parandaluar reagimet alergjike dhe ofrojë një gjumë të qetë dhe të paqetë. Shtresa e lattice është elastike, duke u përshtatur mirë me formën dhe lëvizjet e trupit dhe duke siguruar një përkrahje të përsosur. Në të njëjtën kohë, ajo është shumë rezistente në kohë, duke mbajtur cilësinë dhe formën e saj të mirë edhe pas përdorimit të përsëritur.

Struktura e dyshekut është modelueshme dhe ergonomike, duke përfshirë 7 zona të diferencuara të mbështetjes në gjatësinë e trupit. Kjo siguron një përkrahje të duhur për pjesët e trupit dhe ndihmon në parandalimin e problemeve si Artroza Lombare dhe Cervikale. Përveç kësaj, mbështetja e mirë dhe qarkullimi i përmirësuar i gjakut sigurojnë një ndjesi të shkëlqyeshme të konfortit dhe relaksit gjatë gjumit.

Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces totalisht natyral që shkatërron të gjitha substancat organike dhe elimnon rrezikun e alergjisë, pa përdorur substancë kimike të dëmshme. Kjo trajtim i pëlhurës siguron një ambient të pastër dhe higjienik për të gjithë përdoruesit. Pëlhura është e borduar në të katër anët, duke siguruar që ajo të mbahet në vend dhe të mos lëvizë gjatë gjumit.

Sanicot STRECH është materialet që përdoren në pëlhurën e dyshekut. Kombinimi i pambukut dhe poliesterit në Sanicot STRECH ofron një ndjesi të butë dhe elastike, duke shtuar nivelin e komoditetit. Pëlhura e dyshekut ka ajerosje 3D në të gjithë perimetrin, duke lejuar qarkullimin e ajrit në mënyrë të lirë dhe duke ndihmuar në kontrollin e temperaturës dhe lagështisë gjatë gjumit.

Këto elemente të kombinuara së bashku, struktura e lattice me densitet të diferencuar, pëlhura e trajtuar me Sanicot dhe ajerosja 3D në të gjithë perimetrin e dyshekut, krijojnë një dyshek të jashtëzakonshëm që ofron një përvojë relaksuese dhe një konfort të paepur.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “LATTICE BORDATTO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *